Інформаційна лінія
0800-30-15-86
e-mail: water@vodokanal.if.ua

ОГОЛОШЕННЯ

У В А Г А

Шановні громадяни! Сьогодні в Україні триває війна з московським агресором. Збройні сили України мужньо захищають нашу свободу та незалежність! Органи державної влади і волонтери допомагають армії та біженцям окупованих територій. У свою чергу комунальні підприємства цілодобово забезпечують життєдіяльність громад, а кожний з Вас долучається та дбає про майбутнє нашої Батьківщини! Ми всі одна сім’я!

Враховуючи складний період та зважаючи на військовий стан, комунальне підприємство «Івано-Франківськводоекотехпром» як виняток, оголошує з 1 травня по 31 травня 2022р. споживачам територіальної громади Івано-Франківської міської ради, навколишніх сіл та м. Тисмениця, які приєдналися до систем централізованого водопостачання та/або водовідведення, але не оформили договірні відносини про надання відповідних послуг, можливість добровільно з’явитись за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Ботанічна, 2 (каб. 411, тел.75-93-82, 050-373-77-98) для узаконення користування послугами.

Укладення договорів про надання послуг буде здійснюватися без застосування штрафних санкцій, але за умови оплати витрат з виготовлення технічних умов та іншої дозвільної документації.
Приєднання до мереж централізованого водопостачання та водовідведення без приладів обліку забороняється.

Дякуємо за розуміння!